Ga naar hoofdinhoud

Welkom op deze trainerspagina van Klaas. Sinds april 2024 ben ik Klaas Wijnberg Company trainer. Ik woon in Driebergen, ik leer je graag werken met de Stapcontact methode. Deze methode heeft mij veel gebracht. Na de gebruikelijke groepslessen op veldjes met andere honden aan de lijn,  ben ik met de Stapcontact-methode gaan werken. De relatie tussen mij en mijn labrador Jessie (13)  en ook de omgang en relatie met mijn labradoodle Snoopy (2) zijn veel beter geworden. Het is prachtig om de hond hond te laten zijn en een sterke relatie op te bouwen waarbij je op een fijne manier met je hond kunt samenleven en samenwerken.

Allebei de honden hebben een passie voor apporteren. Je vindt mij dan ook vaak in het bos aan het werk met de honden en een paar dummy’s. Snoopy gaat met mij mee op de workshops. De workshops vinden plaats het midden van het land in de omgeving van Driebergen en Austerlitz.

Ben je enthousiast geworden en wil je een workshop bij mij boeken, dan kan dat via mijn eigen webpagina:

www.klaaswijnbergcompanydriebergen.nl

Wie weet tot gauw!

Volg mij op social media: